Vendegkonyv
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 35 through 35 (Total entries: 35)

Nev:
Kelemen Tibor
Hozzaszolas:
D J K, Megemelő, pillanatot éltünk átt, ma Krisztus Király templomban, ott mikor David György Plébánossal együtt megerősitettük házassági fogadalmunkat, mi a 25 es az 5ö évet ünnepelő házasságijubillálok. Köszönet és hála a jó Istennek, a kegyelmekért amit az elmult idöben kaptunk,elfogadtuk és kamatoztathattunk. Hála neked Urunk. Add továbbá áldásodat közösségünkre,papjaink fáradhatatlan tevékenységére, hogy együtt továbbá épithessük Isten országát. D J K
Sunday, March 06 2011 - 10:37 PM
Nev:
Sztakics Judit
Hozzaszolas:
Dicsertessek a Jezus Krisztus!
Ha mar lehetoseg adodott en is kihasznalnam,hogy megirjam mennyi szepet es jot kaptam ettol a lebaniai kozossegtol.Aldott legyen az Ur mindorokre,hogy ilyen lelkes embereket gyujtott oda ossze.A bucsura csak lelekben megyek el,de bizom abba,hogy aldasos lesz az egesz hetvege.Kerem az Istent kuldje el Szentlelket es minden az O dicsoseget szolgalja,no meg az egybegyultek lelki epuleset.
Isten aldasa maradjon mirajtunk orokke.
Tuesday, November 16 2010 - 01:38 PM
Nev:
Kelemen Tibor
Hozzaszolas:
Dicsértessék Jézus Krisztus. El kelett 386O km mennem, hogy idöm és akaratommal élve böngésszem a mi honlapunkat. Köszönet érte minden jóakaratú embernek, hiszen nekem itt és most Liszabonban, amikor az este a Jeromos bazilika elött elnémult még a fényképezö gépem is, s holnap november 18 án adva lessz hogz Fatimában is eljussak, biza nagy az Isten Jósága és akarata, kellet a két ora idökülömbség, hogy mindezt megertsem, megerjem és ráhangolodjak.
Adja az Ur, hogy én itt, ti otthon készüljünk a búcsura, arra mely számomra annál inkább nagyságos, minél inkább az estémnek központjába került az a szobor is, melytöl Liszabon kersztényibb, a Krisztus Király, nagyméretü földi alkotástól, mely lenyügözőtt.
Köszönet ezert az Urnak, s útánna nektek, hiszen veletek vagyok most is, nem érezve a nagy távolságot. Üdvözöllek. Tibor, DJK.
Tuesday, November 16 2010 - 10:54 AM
Nev:
Sztojka Tamás
Hozzaszolas:
Hála Istennek, hogy van és él az egyesület.
Nagy szüksége van rá a székelyföldi társadalomnak. Isten éltesse sokáig a Pro vita hominist
Tuesday, September 07 2010 - 08:27 PM
Nev:
aemit
Hozzaszolas:
Jó hogy végre van egy ilyen honlap. Sokszor nézem meg a miserendet, vagy a hirdetéseket, ha nem vagyok biztos valamiben. ÉS összefogja a katolikus plébaniákat is a katolikussepsi.ro . Isten fizesse meg a szerkesztők munkáját és a megbízókat is áldja meg!
Sunday, May 30 2010 - 10:06 PM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts