Vendegkonyv
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 31 through 36 (Total entries: 36)

Nev:
Bobe
Hozzaszolas:
KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET ES SOK LOCSOLAST MINDENKINEK!
UDV:BOBE;-)
Saturday, March 21 2015 - 06:31 PM
Nev:
Bobe
Hozzaszolas:
Szep az oldal.Bobe
Sunday, March 08 2015 - 05:27 PM
Nev:
reka
Hozzaszolas:
Kellemes husveti unnepeket kivanok Mindenkinek!reka;-)
Sunday, March 08 2015 - 05:08 PM
Nev:
reka
Hozzaszolas:
Halasan koszonom szepen;-)
Jo az oldal.reka
Wednesday, September 24 2014 - 08:39 AM
Nev:
bogdanlenke
Hozzaszolas:
Imatamogatast kerek Deak tanarno szamara ferje Maroson a tanarno az evangelizacios het segitsege koszonom
Saturday, July 12 2014 - 09:55 AM
Nev:
Gecző Veronika
Hozzaszolas:
Hálásan köszönöm,hogy a modern technika segítségével,meghallgathattam és lélekben résztvehettem a templom -búcsút megelőző szentmiséken.Nagyon sokatmondóak s tanulságosak voltak a vendég szónok szentbeszédei.Isten fizesse fáradozását,s azt,hogy elvállalta a szolgálatot.
Kívánok a plébánia munkatársainak s híveinek,kegyelemteljes,áldott adventi várakozást!Türelmetlenül várom a legközelebbi közvetítést,bármely hasonló eseményről.Tisztelettel....
Wednesday, December 04 2013 - 06:09 PM
Nev:
Sántha Imre Géza
Hozzaszolas:
Hamarosan Jázus Szent Szíve ünnepe és a meghírdetett málnásfürdői és brassói búcsús helyek mellett a templomunktól nem messze lévő kilyéni kápolnában is búcsú lesz (valószínű vasárnap). Habár nem a Krisztus Király templom filiája, de szerintem az ilyen kis, és főleg közeli közösségek búcsúira is lehetne kis zarándoklatokat szervezni, úgy ahogy ezt tettük mi az 1980-as évek végén, az akkori központi ifjusági csoporttal, amikor énekelve mentünk a mezőn keresztül Kilyénbe, vagy Előpatakra, Illyefalvára. Szerintem ez is lelkesítené a mai fiatalokat, középkorúakat. Dicsértessék a Jézus Krisztus! Üdvözlettel: Sántha Imre Géza.
Sunday, June 02 2013 - 10:22 PM
Nev:
SZABO ILDIKO
Hozzaszolas:
Nagyon szep volt az elsoaldozas, halasok vagyunk a jo istennek, hogy elkiserhetuk a lanyunkat e csodas unnepre. isten aldasa legyen a munkajukon akik a gyerekeket felkiszetettek, sok turelmet es kitartast kinanok tovabra is. DICSERTESSEK AZ UR JEZUS KRISZTUS.
Monday, May 13 2013 - 12:16 PM
Nev:
Kovács Klára
Hozzaszolas:
Hálásan kőszőnőm a lehetőséget,hogy a rőgzitett prédikáciok általujra halgathato az ige.ISTEN áldása legyen munkájukon továbbra is.Dicsértessek az Ur Jézus Krisztus.

Sunday, April 14 2013 - 08:43 PM
Nev:
Tokes Erzsebete
Hozzaszolas:
Dicsertessek az Ur Jezus Szent Neve. Kedves Savai atya, a viragvasarnapi elmelkedest hallgatva mely megrendulest erzek, latva Jezusom Szent Arcan azokat a karcolasokat es mely sebeket, amelyeket buneimmel ejtettem. Itt a Szentfoldon vegigjarva a Via Dolorosat, meg jobban megertettem Jezusomnak a szenvedeset, amelyet oly nagy szeretettel vallalt magara. Imadkozom a nagyheten, hogy a bunbanat kendojevel Veronikakent letoroljem Jezus arcarol azokat a mely sebeket es karcolasokat amelyeket buneimmel ejtettem, hogy ujra felragyoghasson szivemben az Ur szepseges Arca. Koszonom, hogy lehetoseget adtak az internetten keresztul, hogy hallgathatom a tanitast. Mivel itt Hajfan nincs ahol szentgyonast vegezzek, kerem atyam, hogy imadkozzon ertem is, hogy buneim bocsanatot nyerjenek, amelyeket melysegesen banok. Halat adok mindennap az Onok szolgalataert. Aldott nagyhetet es kegyelmekben gazdag feltamadast kivanok az egesz kozossegnek.
Monday, March 25 2013 - 10:30 PM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts