Hirdetések

2018. május 20. – PÜNKÖSD VASÁRNAPJA

 

 

 

1. A héten a szentmisék rendje:


 

  • Pünkösdhétfőn ünnepi sorrendben lesznek a szentmisék: 10,30 és 18,00
  •  kedd - péntek – 7,30 és 18,00
  •  szombat – 18,00 – a szentmise keretében házasságkötés lesz.

 

 

2. A héten még folytatódnak a foglalkozások a gyerekek számára.

 

 

 3. Május hónapban, minden este ¾ 18 órától elvégezzük a májusi ájtatosságot a templomban.

 

 

4. Csütörtökön az esti szentmise előtt 17 órától szentségimádást tartunk. Most csütörtökön a Rózsafüzér csoportok tagjai fogják vezetni az imaórát.

 

 

5. A héten, csütörtökön este 18 órától a betegekért, pénteken este 18 órakor az elhunytakért végzünk közös szentmisét. Aki betegeiért vagy önmaga gyógyulásáért szeretne szentmisén részt venni, illetve aki elhunytjairól ekkor szeretne megemlékezni, a szentmise előtt jelezze szándékát a bejáratnál, és elhelyezheti erre a célra szánt adományát a kitett perselyben.

 

 

6. Jövő vasárnap Szentháromság vasárnapja. Búcsút tartanak Kőröspatakon. A szentmise 12 órakor kezdődik.

 

 

 7. Kérjük, hogy akik az újságokat megrendelték, ne felejtsék magukkal vinni.

 

 

8. Kérjük, akik tehetik, az egyházzal szembeni anyagi kötelezettségüket, egyházi hozzájárulásukat mielőbb fizessék be a plébánia irodájában.

 

 

 9. Lehetőség adódik ebben az esztendőben is, hogy a 2017-es esztendei jövedelmük utáni adójuk 2%-val plébániánkat vagy egyesületeinket támogassák. Köszönjük azoknak, akik ezt már megtették. A nyilatkozatok leadási határideje ezen a héten,  május 25-én lejár.

 

 

10. Június 3 -án gyereknappal egybekötött egyházközségi napra hívjuk a testvéreket templomunk udvarára a 10,30 -as szentmise után 17 óráig. Kérjük a testvéreket, jelezzék jelenléti szándékukat. Közös bográcsozást szeretnénk, és arra elő kell készülni. A részvételi költség felnőttek számára 10 és a gyerekek számára 5 lej. Ez mellett mindenki vásárolhat innivalót magának. Ez alkalomhoz való hozzájárulásukkal az új plébániaépület építését is támogatják. Isten fizesse mindenkinek eddigi támogatását.

 

 

 11. A Bérmálásról és az elsőáldozásról készült képeket a testvérek megtekinthetik és letölthetik a www.krisztuskiraly.ro honlapról.

 

 
 

 

Mindnyájuknak egy kellemesen eltöltött vasárnapot és áldásos hetet kívánunk.